Digital Dannelse - Vinderfilmen - Lavet af elever fra 5. årgang

• Morten Sandager Haslev den 08-09-2016
    Menu uge 39

Mandag: Kylling med kartofler, sky sauce og hjemmelavet agurksalat
    Tirsdag: Grøntsagslasagne med grov flûte
    Onsdag: Kartoffel/porre suppe toppet med bacon hertil hjemmebagt brød
    Torsdag: Fiskefrikadeller med saute af grøntsager & rodfrugter
    Fredag: Flæskesteg sandwich med salat og hjemme syltet rødkål

Velbekomme!
    Malene Holck Lyngeraa den 01-06-2016
    Orientering om skolebuskørsel.

Elever fra 0.-3. klasse der er berettigede til skolebuskørsel, kan kun på alle SKOLEDAGE benytte sig af skolebussen.

Skolebussen kører dagligt fra stop på Sydskråningen kl. 7.25 - og ankommer til Bagsværd Skole ca. 7.45-7.50.
    Hjemturen køres fra Bagsværd Skole kl. 16.00  - og bussen ankommer til Sydskråningen kl. ca. 16.10. På hjemturen kører bussen tilsidst til stoppestedet på Ullasvej, for at sætte børnene af på den rigtige side af vejen. Bussen er derfor først på Ullasvej ca. 16.15.
    Hvis I skal modtage jeres børn ved bussen, er det nødvendigt at vide, at bussen somme tider  ankommer lidt før og somme tider lidt efter - afhængig af trafikken.
    Børnene finder selv vej ind til deres klasser om morgenen - bussen holder lige ved indgangen til skolen.
    Om eftermiddagen følger voksen dem til klokken 16.00 bussen. Husk at orientér pædagog el. lærer om at dit barn benytter bussen, så barnet kan blive fulgt til bussen om eftermiddagen.
    Kommunen har varslet at stoppestedet ved Ullasvej med tiden bliver nedlagt når cykelstien er blevet færdig. Der bliver skrevet ud når dette effektueres.

Vh Bagsværd Skole

Ruteplan for skolebus vedhæftet her:

A-Busserne/Turismo og Ole Frederiksen Turistfart  tlf: 39662525

Henning Nygaard Jensen den 25-11-2015