Lars Hans Kristiansen den 10-10-2014

Alle på Bagsværd Skole, ønskes en fantastisk efterårsferie!
    Per Ungfelt den 10-10-2014
    Bagsværd Skoles værdier, vision, mission og lærings- og dannelsessyn.

Personalet på Bagsværd Skole har i samarbejde med skolebestyrelsen arbejdet med en ny vision for skolen.
    Arbejdet forløb over det meste af skoleåret 2013/2014 og blev afsluttet med vedtagelsen af "Bagsværd Skoles værdier, vision, mission og lærings- og dannelsessyn" på skolebestyrelsesmødet den 24. juni 2014.
    Med vedtagelsen afløses det tidligere visionspapir fra 2009, som nu ikke længere er tilgængeligt på skolens hjemmeside.
    Den nye tekst tager højde for skolereformen og de politiske vedtagelser byrådet i den forbindelse har taget. Desuden afspejler teksten den retning personalet og skolebestyrelsen ønsker for skolen i de kommende år.
    Teksten kan læses på skolens hjemmeside under "Om skolen" > "værdigrundlag"
    Per Ungfelt
    Per Ungfelt den 10-10-2014
    Til alle der kører i bil til Bagsværds Skole.

I løbet af eftersommeren og efteråret har vi oplevet et stigende pres på skolens parkeringsplads om morgenen.
    Det indebærer, at det er svært at finde en parkeringsplads, og der er en del biler, som parkeres på det såkaldte kiss and ride område ved skolebussens stoppested. Desuden parkeres der på selve vejen rundt om parkeringspladsen.
    Det fører til temmelig kaotiske tilstande ved 8 tiden og skolebussen kan i flere tilfælde ikke komme frem.
    I en periode forstærkedes problemerne, da en af skolens vareleverandører kom med en meget stor lastvogn kl. lidt i 8.00. Det problem er nu væk efter henvendelse til leverandøren.

For at afhjælpe trafiksituationen vil skolen anbefale følgende.

1. Vælg alternativt afsætningssted. Forældre, der afleverer deres børn i bil, kan for eksempel anvende parkeringspladsen ved tennisbanerne eller andre steder. Flere steder er der gode tilgangsveje til skolen, som kan nås i løbet af få minutter.
    2. Aflever børnene kvikt ved kiss and ride, så pladsen hurtigt kan overtages af en forældrekollega. Der må ikke parkeres på vejen rundt om parkeringspladsen eller ved skolebussens stoppested.
    3. Kør hjemmefra lidt tidligere, så trafikpresset spredes over en længere periode.
    4. Overvej en ekstra gang om børnene kan transportere sig selv til skole på cykel.

Vi håber disse enkle tiltag vil kunne lette presset på skolens parkeringsplads til gavn for alle.

Venlig hilsen og god efterårsferie.

Per Ungfelt

Henning Nygaard Jensen den 14-08-2014
    Information om Gladsaxe kortet.
    Henning Nygaard Jensen den 14-08-2014
    Information om skolemadsmiley
    Malene Holck Lyngeraa den 02-07-2014
    Skolebussens tider skoleåret 2014/15:
    Husk skolebussen ikke kører i sommerferien.
    Jens Peter Bakkegaard Karsbøl den 28-04-2014
    Nye SFO og klubtakster pr. 1/8 2014

Taksterne ændres pr. 1/8 pga folkeskolereformen. Læs vedhæftede.
    Henning Nygaard Jensen den 31-03-2014
    Jens Peter Bakkegaard Karsbøl den 28-11-2013
    Takster og lukkedage i SFO 2014

Se vedhæftede information fra Gladsaxe Kommune om takster og lukkedage i SFO 2014.
Ingen aktuelle dokumenter

Bagsværd Skole