Lucia

Yvonne Berit Weyhe den 27-05-2017
    Menu uge 22

Mandag. Farsbrød m/ halve bagekartofler og råkost
    Tirsdag. Sej m/ perlebyg og grøntsager
    onsdag. Lasagne m/ salat
    Torsdag. Falafel m/ bulgursalat
    fredag. Kylling sandwich m/ salat.

Velbekomme fra

Morten, Stine og Berit

Heidi Jørgensen den 16-05-2017

Fra 1. juni 2017 ændres åbningstiden i skoleklubben, således at klubben alle dage lukker kl. 17.

Det betyder at på skoledage har klubben åbent fra kl. 14.30 til kl. 17.  I skoleferier er der åbent i klubben fra kl. 10 til kl. 17.

Merete B Hytting den 15-05-2017
    Kære forældre og brugere
    Jeg har fået en henvendelse fra Gladsaxe Kommunes Veje og Trafik, Ingolf Rosengren Andersen, om at vejarbejdet nu er nået til Bagsværd Skole. Jeg er  ked af generne og beder jer være opmærksomme på eventuel øget sikkerhedsrisiko, ligesom skolens personale vil være agtpågivende.
    Se vedhæftede, hvor planen er skitseret.
    Merete Hytting, Skoleleder

Heidi Jørgensen den 27-04-2017
    Kære forældre der benytter skolebussen
    Vi har fået en klage fra en beboer på Sydskråningen, der ikke kan komme ud af sin udkørsel, fordi der holder biler fra forældre, der afleverer børn til skolebussen. I bedes være opmærksomme på dette når i afleverer jeres børn til skolebussen.
    Peter Thiele, administrativ leder
    Heidi Jørgensen den 06-03-2017
    Fødevarestyrelsen lancerer ny guide til sundere mad i skolen.
    Malene Holck Lyngeraa den 01-06-2016
    Orientering om skolebuskørsel.

Elever fra 0.-3. klasse der er berettigede til skolebuskørsel, kan kun på alle SKOLEDAGE benytte sig af skolebussen.

Skolebussen kører dagligt fra stop på Sydskråningen kl. 7.25 - og ankommer til Bagsværd Skole ca. 7.45-7.50.
    Hjemturen køres fra Bagsværd Skole kl. 16.00  - og bussen ankommer til Sydskråningen kl. ca. 16.10. På hjemturen kører bussen tilsidst til stoppestedet på Ullasvej, for at sætte børnene af på den rigtige side af vejen. Bussen er derfor først på Ullasvej ca. 16.15.
    Hvis I skal modtage jeres børn ved bussen, er det nødvendigt at vide, at bussen somme tider  ankommer lidt før og somme tider lidt efter - afhængig af trafikken.
    Børnene finder selv vej ind til deres klasser om morgenen - bussen holder lige ved indgangen til skolen.
    Om eftermiddagen følger voksen dem til klokken 16.00 bussen. Husk at orientér pædagog el. lærer om at dit barn benytter bussen, så barnet kan blive fulgt til bussen om eftermiddagen.
    Kommunen har varslet at stoppestedet ved Ullasvej med tiden bliver nedlagt når cykelstien er blevet færdig. Der bliver skrevet ud når dette effektueres.

Vh Bagsværd Skole

Ruteplan for skolebus vedhæftet her:

A-Busserne/Turismo og Ole Frederiksen Turistfart  tlf: 39662525

9.årgang i England