Tekst

Bagsværd Skole kåret som Danmarks 2. bedste LæringsCenter! Fredag d. 8. maj blev skolens LæringsCenter kåret til landets næstbedste LC. Ud over æren modtog skolen fagbøger fra 3. - 9. klasse samt digitale bøger.Tillykke til skolens LC for det flotte arbejde!!

Indlejret objekt

Per Ungfelt den 29-06-2015
    Kære elever, forældre og personale på Bagsværd Skole

Tirsdag den 30. juni har jeg sidste arbejdsdag på Bagsværd Skole. Jeg troede jeg skulle på pension, men jeg er blevet bedt om at fortsætte lidt endnu, som konstitueret skoleleder på Stengård Skole, indtil der bliver ansat en ny skoleleder der.

Jeg har været på Bagsværd Skole i næsten 4 år, og der er sket rigtig meget for skolen i den tid. I fællesskab synes jeg, vi er kommet godt igennem både fusion, flytning og skolereform, samt alle de andre store og små ting hverdagen er fuld af. Det har været en fornøjelse at været skoleleder her, og jeg bringer mange gode og sjove minder med mig.

Tusind tak for samværd og samarbejde og god sommer.

Per Ungfelt

Rikke Holsteen den 28-06-2015
    Kære alle på Bagsværd Skole.
    Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere vores nye skoleleder Merete Bliddal Hytting, der pr. 1.august 2015 tiltræder i stillingen.

Velkommen til Bagsværd Skole.

Med denne besked vedhæfter jeg et informationsbrev fra Gladsaxe kommunes skolechef.

Rikke Holsteen
    Lars Hans Kristiansen den 26-06-2015

Så er skolens digitale skoleblad udkommet!
    I finder det i Office 365/OneDrive. Her har I alle en Outlook mail og i den ligger der en mail fra mig med et link til skolebladet. Tryk på det blå link(juni2) og ha' tålmodighed, det kan sagtens tage laaaang tid afhængig af båndbredden. Den vil selv åbne i iBooks når den er hentet ned. Hvis du stadig har første udgave af skolebladet liggende i iBooks skal du slette det herfra FØR du henter det nye via linket. Gør du ikke dette vil iPad'en blive ved med at åbne første udgave.
    Vi håber, at du vil synes om det!!
    God sommer!
    Redaktionen

Henning Nygaard Jensen den 27-11-2014
    Takster og lukkedage for 2015, opdateret version
    Henning Nygaard Jensen den 31-03-2014

Tekst

Bagsværd Bett 2015 - vores egen digitaliseringfestival! Det var en fantastisk dag, med meget engagerede elever der stolt fremviste den form for teknologi som hjælper netop dem til, at lære mere.

Ingen aktuelle dokumenter

Indlejret objekt

Tekst

Bagsværd Bett 2015 - Digitaliseringsfestival. Se video fra digitaliseringsfestivalen hvor der var gæster fra skoler på Sjælland og Fyn. Elever og medarbejdere vidensdelte og inspirerede hinanden på tværs af alder og klasser. På nedenstående link finder du meget mere info om dagen samt avisartikler mm. http://www.gladsaxe.dk/gpv/forside/dokumentation/billedgallerier/bagsvaerd_bett_2015