Tekst

Bagsværd Skole kåret som Danmarks 2. bedste LæringsCenter! Fredag d. 8. maj blev skolens LæringsCenter kåret til landets næstbedste LC. Ud over æren modtog skolen fagbøger fra 3. - 9. klasse samt digitale bøger.Tillykke til skolens LC for det flotte arbejde!!

Indlejret objekt

Rikke Holsteen den 28-06-2015
    Kære alle på Bagsværd Skole.
    Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere vores nye skoleleder Merete Bliddal Hytting, der pr. 1.august 2015 tiltræder i stillingen.

Velkommen til Bagsværd Skole.

Med denne besked vedhæfter jeg et informationsbrev fra Gladsaxe kommunes skolechef.

Rikke Holsteen
    Henning Nygaard Jensen den 27-11-2014
    Takster og lukkedage for 2015, opdateret version
    Henning Nygaard Jensen den 31-03-2014

Tekst

Bagsværd Bett 2015 - vores egen digitaliseringfestival! Det var en fantastisk dag, med meget engagerede elever der stolt fremviste den form for teknologi som hjælper netop dem til, at lære mere.

Ingen aktuelle dokumenter

Indlejret objekt

Tekst

Bagsværd Bett 2015 - Digitaliseringsfestival. Se video fra digitaliseringsfestivalen hvor der var gæster fra skoler på Sjælland og Fyn. Elever og medarbejdere vidensdelte og inspirerede hinanden på tværs af alder og klasser. På nedenstående link finder du meget mere info om dagen samt avisartikler mm. http://www.gladsaxe.dk/gpv/forside/dokumentation/billedgallerier/bagsvaerd_bett_2015