Tekst

Bagsværd Skole kåret som Danmarks 2. bedste LæringsCenter! Fredag d. 8. maj blev skolens LæringsCenter kåret til landets næstbedste LC. Ud over æren modtog skolen fagbøger fra 3. - 9. klasse samt digitale bøger.Tillykke til skolens LC for det flotte arbejde!!

Indlejret objekt

Lars Hans Kristiansen den 20-05-2015
    KONICHIWA - JAPAN
    8.y er i Japan i disse dage. Følg dem på deres rejse til vores venskabsby Taito på flg. blogs.
    ​Arigato

• Torben Nielsen den 19-05-2015
    Så blev årets klubmesterskab i pool fundet.
    Efter 3 måneder og mange hårde kampe blev JACOB kåret som den absolut
    Bedste poolspiller på Fortet.
    TILLYKKE
    Rikke Holsteen den 18-05-2015
    OBS OBS OBS - vedrørende nye skolebørn
    Hvis der er børn og deres familier, der endnu ikke har modtaget brev om diverse vedrørende skolestart, vil jeg bede jer kontakte mig direkte via mail, hvorefter jeg sender det til jer elektronisk.
    Mailadressen jeg kan kontaktes på er: RIKHOL@gladsaxe.dk.
    Jeg vil bede jer skrive jeres barns fulde navn i mailen.

Rikke Holsteen
    Faglig leder af indskolingen
    Helle Harrington Salomonsen den 12-05-2015
    Til forældre til kommende 0.klasser.

Informationsbrev om jeres barns start på SFO d. 1.6 bliver sendt hjem til jer i forbindelse med Kr. himmelfartsferien.

Som supplement er her nogle vigtige datoer til jer:

Tirsdag d. 19/5 kl. 9.30-11.00:
    Skattekistedag: Børnene kommer på besøg med deres børnehaver.

Tirsdag d. 19/5 kl. 17.30-19.00:
    Velkomstarrangement for nye børn og forældre.

Mandag d. 1/6 kl. 9.00:
    0.kl. første SFO-dag

Mandag d. 10/8 kl. 9.00:
    Første skoledag for 0.kl.

Mvh SFO Bagsværd

Malene Holck Lyngeraa den 24-03-2015
    Kære alle der bruger Grønnemose Tandklinik. Vi har modtaget denne vigtige besked:
    Tandklinikken på Grønnemose skole renoveres
    På grund af en større vandskade i februar 2015 skal tandklinikken på Grønnemose Skole renoveres.
    Renoveringen vil lukke dele af klinikken i perioder.
    De patienter, der bliver berørt af renoveringen får tilbudt behandling på en af Tandplejens øvrige klinikker eller får tilbudt en ny tid på tandklinikken på Grønnemose Skole.
     Vi beklager de gener, det vil medføre.

Mvh Tandplejen

Mette Levison den 09-03-2015
    Skolestart i august 2015 - SFO start 1.juni
    Børn der bor i distriktet og har ønsket skolen, er automatisk optaget.
    Alle som har søgt skolen, men ikke bor i distriktet, får besked via E-boks senest efter Påske.
    Alle, som er optaget på Bagsværd Skole, får brev i starten af maj, med information om klasse, SFO-start, skolestart mv.
    Henning Nygaard Jensen den 05-03-2015
    VIGTIG INFO OM GLADSAXEKORTET FOR ELEVER I 0. TIL 3. KLASSE, SOM ALLEREDE HAR ET GLADSAXEKORT!

Alle elever i 0. til 3. klasse som allerede HAR et Gladsaxekort SKAL afhente et nyt kort på kontoret!
    Evt. saldo på det gamle kort vil være overført til det nye kort, som ALLEREDE er aktiveret og dermed brugbart med det samme.

De gamle kort kan ikke bruges mere!

Malene Holck Lyngeraa den 05-03-2015
    Kære forældre og elever fra 0. til 3. klasse - Opdateret den 5.3.2015

Den nuværende madbestillingsordning stopper med udgangen af denne uge. Derfor kan I ikke bestille og betale for mad i kantinen forud fra næste uge.

Madbestillingssystemet har ikke fungeret optimalt efter hensigten og derfor stopper det altså med udgangen af denne uge.

Vi har modtaget Gladsaxekort til alle indskolingselever, som forældre vil kunne afhente på kontoret i åbningstiden. Evt. gamle Gladsaxekort skal udskiftes, se yderligere info om det.

Fra på mandag kan elever fra 0. til 3. klasse købe mad i kantinen med Gladsaxekortet. Før elever kan købe mad skal kortet afhentes og der skal indbetales penge på det.

Al henvendelse om Gladsaxekortet foregår via www.gladsaxe.dk/gladsaxekortet eller
    hotline 3957 5178.

Hvis eleven ikke skal købe mad i kantinen behøver man ikke foretage sig noget.

Vi håber, at I vil tage godt imod muligheden.

Henning Nygaard Jensen den 27-11-2014
    Takster og lukkedage for 2015, opdateret version
    Malene Holck Lyngeraa den 02-07-2014
    Skolebussens tider skoleåret 2014/15:
    Husk skolebussen ikke kører i sommerferien.

Tekst

Bagsværd Bett 2015 - vores egen digitaliseringfestival! Det var en fantastisk dag, med meget engagerede elever der stolt fremviste den form for teknologi som hjælper netop dem til, at lære mere.

Ingen aktuelle dokumenter

Indlejret objekt

Tekst

Bagsværd Bett 2015 - Digitaliseringsfestival. Se video fra digitaliseringsfestivalen hvor der var gæster fra skoler på Sjælland og Fyn. Elever og medarbejdere vidensdelte og inspirerede hinanden på tværs af alder og klasser. På nedenstående link finder du meget mere info om dagen samt avisartikler mm. http://www.gladsaxe.dk/gpv/forside/dokumentation/billedgallerier/bagsvaerd_bett_2015