Tekst

Monet, Hundertwasser og Byen sover. 4 ugers kunkstprojekt på tværs af de fire 0.klasser. Sluttede med fernisering for forældrene torsdag d. 5. marts.

Lars Hans Kristiansen den 27-03-2015

ForældreNørd er et nyt initiativ som giver dig mulighed for at dele din viden og bringe lidt praktik ind i klassen. Som forældre er der masser af ting som vi kan lære børnene på vores skole. Tips og tricks fra vores egen barndom, viden fra vores arbejde eller hobby. Tilmeld dig på vores hjemmeside og bliv en del af et engageret forældresamarbejde på Bagsværd Skole.
    Vi håber at du vil væe en del af teamet!
    Lars Hans Kristiansen den 26-03-2015

Kære forældre
    Bagsværd Skole afholder d. 16. april kl. 09.00 - 11.00 en digitaliseringsfestival.
    Vi vil meget gerne vise, hvordan teknologi og digitalisering bliver brugt til daglig i klasserne og desuden vil skolens helt nye digitalie skoleblad blive udgivet på dagen.
    Det stopper ikke her for et helt nyt forældre tiltag - ForældreNørd - vil blive introduceret!
    Kom og se, hvordan teknologien hjælper elever og medarbejdere med at blive dygtigere.
    Vi glæder os til at se Jer i samlingssalen d. 16. april kl. 09.00!
    Åben vedhæftede invitation på iPad - her får I masser af info om dagen!

Malene Holck Lyngeraa den 24-03-2015
    Kære alle der bruger Grønnemose Tandklinik. Vi har modtaget denne vigtige besked:
    Tandklinikken på Grønnemose skole renoveres
    På grund af en større vandskade i februar 2015 skal tandklinikken på Grønnemose Skole renoveres.
    Renoveringen vil lukke dele af klinikken i perioder.
    De patienter, der bliver berørt af renoveringen får tilbudt behandling på en af Tandplejens øvrige klinikker eller får tilbudt en ny tid på tandklinikken på Grønnemose Skole.
     Vi beklager de gener, det vil medføre.

Mvh Tandplejen

Mette Levison den 09-03-2015
    Skolestart i august 2015 - SFO start 1.juni
    Børn der bor i distriktet og har ønsket skolen, er automatisk optaget.
    Alle som har søgt skolen, men ikke bor i distriktet, får besked via E-boks senest efter Påske.
    Alle, som er optaget på Bagsværd Skole, får brev i starten af maj, med information om klasse, SFO-start, skolestart mv.
    Henning Nygaard Jensen den 05-03-2015
    VIGTIG INFO OM GLADSAXEKORTET FOR ELEVER I 0. TIL 3. KLASSE, SOM ALLEREDE HAR ET GLADSAXEKORT!

Alle elever i 0. til 3. klasse som allerede HAR et Gladsaxekort SKAL afhente et nyt kort på kontoret!
    Evt. saldo på det gamle kort vil være overført til det nye kort, som ALLEREDE er aktiveret og dermed brugbart med det samme.

De gamle kort kan ikke bruges mere!

Malene Holck Lyngeraa den 05-03-2015
    Kære forældre og elever fra 0. til 3. klasse - Opdateret den 5.3.2015

Den nuværende madbestillingsordning stopper med udgangen af denne uge. Derfor kan I ikke bestille og betale for mad i kantinen forud fra næste uge.

Madbestillingssystemet har ikke fungeret optimalt efter hensigten og derfor stopper det altså med udgangen af denne uge.

Vi har modtaget Gladsaxekort til alle indskolingselever, som forældre vil kunne afhente på kontoret i åbningstiden. Evt. gamle Gladsaxekort skal udskiftes, se yderligere info om det.

Fra på mandag kan elever fra 0. til 3. klasse købe mad i kantinen med Gladsaxekortet. Før elever kan købe mad skal kortet afhentes og der skal indbetales penge på det.

Al henvendelse om Gladsaxekortet foregår via www.gladsaxe.dk/gladsaxekortet eller
    hotline 3957 5178.

Hvis eleven ikke skal købe mad i kantinen behøver man ikke foretage sig noget.

Vi håber, at I vil tage godt imod muligheden.

Henning Nygaard Jensen den 27-11-2014
    Takster og lukkedage for 2015, opdateret version
    Malene Holck Lyngeraa den 02-07-2014
    Skolebussens tider skoleåret 2014/15:
    Husk skolebussen ikke kører i sommerferien.
    Henning Nygaard Jensen den 31-03-2014
Ingen aktuelle dokumenter